Zatiahnuté
15°
Bratislava
Júlia, Juliana
22.5.2024
Škôlkari (5) si vykopali tunel a ušli, chceli si kúpiť luxusné auto
Zdielať na
Zahraničie

Škôlkari (5) si vykopali tunel a ušli, chceli si kúpiť luxusné auto

MAGNITOGORSK / Dvaja päťroční chlapci dokázali prekopať dieru ako ostrieľaní kriminálnici. Z materskej školy sa tak dostali na slobodu, kde si chceli kúpiť naozaj luxusné auto.

"Dvaja chlapci utiekli z materskej školy v Magnitogorsku krátkym otvorom, ktorý vykopali v predchádzajúcich dňoch lopatkami pod plotom škôlky," píše denník Komsomolskaja pravda. 

Chceli si kúpiť auto

Malí utečenci potom prešli dva kilometre k predajni automobilov Jaguar. Okoloidúca žena pri pohľade na malých tulákov mala podozrenie, že čosi nie je v poriadku. "Chlapci jej vysvetlili, že odišli zo škôlky, aby si kúpili poriadne auto. Ale nemajú peniaze," poznamenal denník.

Žena okamžite odviezla chlapcov vlastným autom na policajnú stanicu, kde po nich už pátrali. Učiteľka, ktorej chlapci utiekli, dostala v práci výpoveď. Vedúca celého zariadenia vyviazla len s napomenutím.

Pozval ich na návštevu

Podobné prípady na Urale vôbec nie sú vzácne. Minulý rok sa z inej škôlky vyparil trojročný chlapec s dvomi rovesníčkami. Pozval ich k sebe na návštevu.

Domov trafil. Kým skontroloval, či je čistý vzduch, dievčatá na neho čakali na lavičke.

Pred pár rokmi sa iní utečenci dostali do policajných zvodiek potom, čo kameňom rozbili výklad obchodu, aby spáchali veľkú čokoládovú lúpež.

Nielen títo chlapci si vykopali tunel, aby mohli utiecť. Určite závažnejší je prípad mexického drogového bossa El Chapa, ktorý ušiel z väzenia. Jeho tunel si vyskúšal reportér CNN, pozrite si video:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy