Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Som chlapec, ktorý zmizol pred 24 rokmi, tvrdí mladík
Zdielať na

Som chlapec, ktorý zmizol pred 24 rokmi, tvrdí mladík

LONDÝN / Na polícii v grófstve Južný Yorkshire sa prihlásil mladý muž, ktorý tvrdí, že je Ben Needham, chlapec, ktorý sa ako 21 mesačný stratil na dovolenke v Grécku. Spravil tak potom, ako zbadal vystúpenie matky, sestry a babky nezvestného v televíznej šou.

"Myslím, že som Ben Needham," tvrdí mladý muž. Ten zmizol pred 24 rokmi na ostrove Kos, keď mal len 21 mesiacov.

Stalo sa tak potom, ako Benova matka, sestra a stará mama vystúpili v televíznej šou. "Prosím, ukončite tú bolesť, moja rodina trpí. Ja viem, že tam niekde je. Prosím, zavolajte na políciu a ukončite to," vyzývala nešťastná matka v televízii.

Ben by mal teraz 25 rokov. Vyšetrovatelia potvrdili, že sa na polícii prihlásil muž, ktorý verí, že je Ben, píše Daily Mail.

Teraz ho čaká odber DNA, aby sa potvrdilo, či je skutočne práve on nezvestným dieťaťom.

Zmizol bez stopy

Chlapec zmizol v roku 1991, keď ho matka nechala starým rodičom v gréckej dedinke Iraklise a odišla do práce. Starí rodičia si o niekoľko hodín uvedomili, že je dieťa preč.

SITA

Odvtedy sa objavilo množstvo teórií o tom, čo sa s chlapcom stalo. V roku 1998 sa na ostrove Rodos objavil svetlovlasý chlapec a pred dvomi rokmi zas s Benom spájali muža na Cypre. Test DNA zatiaľ vždy ukázal, že o Bena nejde.

Tento rok dokonca dostala polícia v Južnom Yorkshire dotáciu 700 tisíc libier, aby pokračovala vo vyšetrovaní. 

Prípad Bena nápadne pripomína príbeh Maddie McCann, ktorá pred niekoľkými rokmi zmizla počas dovolenky v Portugalsku. Pravidelne sa ozývajú ľudia, ktorí tvrdia, že Maddie videli: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy