Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Na futbale sa objavilo dievčatko podobné unesenej Maddie
Zdielať na

Na futbale sa objavilo dievčatko podobné unesenej Maddie

Zdroj: noviny.sk,/twitter

TURÍN/LISABON / V Portugalsku sa objavilo dievčatko, ktoré je veľmi podobné zmiznutej Maddie. Záber na ňu bol zverejnený v televízii počas futbalového zápasu Európskej ligy medzi Benficou Lisabon a FC Sevillou, ktorý sa konal v Turíne.

Jeden záber v televízii okamžite rozvíril debaty o tom, či dievčatko na futbale je zmiznutá Maddie McCann. Komentátori hneď spozorneli a počas zápasu uviedli, že dievčatko má tri roky. Maddie, ktorá zmizla v roku 2007 v Portugalsku, mala vtedy štyri roky. 

Fotografie obleteli celý svet

Maddie by dnes mala jedenásť rokov. Niektorí svedkovia hovoria, že dievčatko malo rovnako výrazné oči ako ona.

Jeden z futbalových fanúšikov okamžite zverejnil post na Twitteri. "Dievča na zápase Sevilly vyzerá ako Maddie," napísal. "Je neuveriteľné, ako je jej podobná," dodal iný. Oboch cituje portál The New Zealand Herald.

Rodičia Maddie, Kate a Gerry, sa nevzdávajú a svoju dcéru stále hľadajú. "Ukazuje sa, že všetci stále hľadajú Maddie," povedal pre denník rodinný priateľ. "Dodáva to celej rodine obrovskú silu," dodal.

Svedok ju videl na ostrove

Pred ôsmimi mesiacmi sa polícii ozval svedok, ktorý videl Maddie na ostrove v stredozemnom mori. "Sám neviem prečo, ale niečo mi hovorí, že ten chlap má pravdu," povedal renomovaný právnik, ktorý za svedka prehovoril s médiami.

"Som si vedomý, že si v prípade falošného poplachu pokazím reputáciu. Predsa som vo vnútri cítil, že to nahlásiť musím. Ak by som tak neurobil, trápilo by ma to do konca života," dodal právnik

Súvisiace články

Najčítanejšie správy