Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
ROK PO. Na dovolenke v Hurghade našli mŕtve dve Češky
Zdielať na

ROK PO. Na dovolenke v Hurghade našli mŕtve dve Češky

BRATISLAVA / Dnes uplynul presne rok od obrovskej rodinnej tragédie v dovolenkovej destinácii v Egypte. V hotelovej izbe objavili mŕtve telo Moniky a jej malej dcérky Klárky. Niekoľko mesiacov vyšetrovania priviedlo kriminalistov k záveru, že boli zavraždené a hlavným podozrivým je otec rodiny Peter Kramný. Ten ale dodnes účasť na smrti svojich najbližších popiera.

Aj keď od smrti Češiek uplynul už rok, vyšetrovanie se stále vlečie a ešte neskončilo. Petr Kramný tak doteraz nepredstúpil pred súd.

Elektrický prúd

Za všetko vraj môže egyptská strana, ktorá českým vyšetrovateľom zatiaľ nepovolila podrobne preskúmať izbu, kde k smrti došlo. To je pre policajtov veľmi dôležité. Potrebujú jasné dôkazy. Hlavu rodiny Petra Kramného už síce obvinili z vraždy jeho ženy a dcéry. Ale musia mu dokázať, ako obidve zabil. Podľa kriminalistov zomreli po zásahu elektrickým prúdom.

Ako mal ale Kramný elektrinu do tiel zavraždených zaviesť ale musí presne popísať -a práve k tomu potrebujú preskúmať inkriminovaný pokoj, kde bola rodina ubytovaný.

Kópia izby

Najnovšie informácie hovoria o tom, že ak Egypťania nepovolia Čechom hotelovú izbu preskúmať, postavia si vlastnú presnú kópiu miestnosti. Než bude vyšetrovanie ukončené, zostáva Petr Kramný vo väzbe.

"Pán Kramný celú dobru trval na tom, že dievčatá mali hnačky, zvracali. Nebola to pravda, pretože dievčatá mali plné črevá," uviedla žena, ktorá bolo oboznámená s prípadom. Naopak sa zistilo, že Monika bola zasiahnutá elektrickým prúdom. Mala na jednej nohe guľatú spáleninu VIAC TU.

"Pan Kramný bol podľa mňa chorobný žiarlivec, pretože keď mi kamarátka rozprávala, že keď chcela ísť s Monikou na kávu, tak ju tam doviezol, čakal na ňu celú dobu v aute než skončí a potom ju odviezol domov," povedal známy Moniky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy