Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
ROZHOVOR. Kramný bol chorobný žiarlivec!
Zdielať na

ROZHOVOR. Kramný bol chorobný žiarlivec!

OSTRAVA / Petr Kramný zostáva za mrežami! Krajský súd v Ostrave zmietol zo stola jeho sťažnosť proti väzbe, v ktorej ho držia od 20. februára. Kramného vtedy obvinili z dvojnásobnej vraždy. Na dovolenke v Egypte podľa polície zavraždil svoju malú dcéru a manželku.

Sťažnosť súd zmietol zo stola

Petr Kramný (35) sa už 25 dní nachádza co väzbe. V pondelok sa mohol dočkať vyslobodenia, súd totiž dostal na stôl jeho sťažnosť proti väzbe. Oficiálny verdikt síce prišiel po 14:00, ale aj napriek tomu sa nikto nič nemal dozvedieť.

"Vzhľadom k tomu, že bolo rozhodnuté na neverejnom zasadaní, sa nemôžem zatiaľ bližšie k rozhodnutiu vyjadriť. Pokiaľ teda nebude doručené zainteresovaným," uviedla hovorkyňa súdu Lucie Böhmová.

Podľa dostupných informácií Kramný vo väzbe ostáva. Súd tak pravdepodobne vyhodnotil obvinenie z vraždy jeho manželky Moniky (†36) a dcéry Klárky (†8) ako oprávnený dôvod. "Obvinený bol vzatý do väzby pre dôvodné obavy z jeho možného úteku a ovplyvňovania svedkov," uviedol koncom februára prokurátor Vít Legerský.

Polícia tají spôsob vraždy

Akým spôsobom mal svoju rodinu zabiť, polícia stále tají. Telefízii FTV Prima sa už však dávnejšie podarilo zistiť, že nezomreli na otravu. "Pán Kramný celú dobru trval na tom, že dievčatá mali hnačky, zvracali. Nebola to pravda, pretože dievčatá mali plné črevá," uviedla žena, ktorá bolo oboznámená s prípadom. Naopak sa zistilo, že Monika bola zasiahnutá elektrickým prúdom. Mala na jednej nohe guľatú spáleninu VIAC TU.

"Pan Kramný bol podľa mňa chorobný žiarlivec, pretože keď mi kamarátka rozprávala, že keď chcela ísť s Monikou na kávu, tak ju tam doviezol, čakal na ňu celú dobu v aute než skončí a potom ju odviezol domov," povedal známy Moniky.

Monika Kramná sa podľa všetkého rada predvádzala. Objavili sa informácie, že uvažovala o kariére modelky. Dokonca vraj uvažovala, že nafotí akty. Jej manžel a zároveň muž podozrivý z dvojnásobnej vraždy údajne na Moniku veľmi žiarlil. 8-ročná Klárka podľa našich informácií vôbec nemala zomrieť. Ako to ale skutočne bolo, ukáže až súd.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy