Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Policajti už poznajú motív vraždy Moniky (†36) a Klárky
Zdielať na

Policajti už poznajú motív vraždy Moniky (†36) a Klárky

KARVINÁ / Je to oficiálne. Motívom vraždy Moniky a Klárky Kramných mali byť manželské nezhody. Povedal pre český denník Bles.cz Petrov právnik.

Spala vraj s kadekým

V oficiálnom obvinení z vraždy podľa Petrovho právnika stojí, že motívom vraždy boli manželské nezhody. A nevera Petrovej ženy Moniky je v Karvinej, kde rodina žila, stále pretriasaná téma. "Hovorí sa, že spala s kadekým," povedalo pred časom Blesku niekoľko miestnych.

O mnohých jej odvážnych fotkách netušil ani Petr. "Väčšinu som objavil až v médiách," povedal. Tejto verzii sa tak chytili aj vyšetrovatelia. "Je mi záhadou, kde na to prišli. V žiadnom z výsluchov po obvinení o nezhodách nepadla zmienka,“ tvrdí Petrov právník Jaromír Richter. 

To je úloha policajtov

V Česku bola vykonaná aj pitva Monikinho tela. Právnik Petra v rozhovore pre tyden.cz naznačil, že obsahuje podstatné závery, ktoré majú vplyv na vyšetrovanie celej tragédie: "Závažná vec to samozrejme je, ale podľa mňa to nemá vzťah k môjmu klientovi. Je to stanovisko lekárov, že k niečomu došlo. To, že to urobil môj klient, sa z lekárskej správy nijak nedá vyčítať," tvrdí advokát a dodáva: "Je to úloha policajtov, aby preukázali, že je príčinná súvislosť medzi zisteným stavom a jednaním môjho klienta," dodal právnik.

Ženy zomreli na dovolenke v Egypte

Monika a jej dcérka Klárka zomreli počas dovolenky v egyptskom letovisku Hurghada zrejme na následky prudkej otravy. Pohreb sa konal v polovici augusta v Karvinej. Nezúčastnil sa však na ňom manžel a otec nebohých žien.

"Je to pre mňa obrovská bolesť, prišiel som o milujúcu ženu a dcéru a nemohol som sa s nimi ani rozlúčiť. Hneď po pohrebe mi volala sestra a povedala mi, ako to prebiehalo. Je to pre mňa strašné. Oni tu už nie sú," povedal krátko po pohrebe Petr Kramný. VIAC TU.

V auguste sa však objavila informácia, že Petr Kramný, ktorý pred dovolenkou v Egypte pracoval v automobilke Hyundai, mal podľa svojho kolegu prístup k veľmi nebezpečným jedom. 

Ako povedal tento kolega ešte v lete, podľa neho si Petr nejakú žieravinu vzal so sebou na dovolenku. "Sú to nebezpečné kyseliny a zásady, do ktorých sa namáčajú rôzne súčiastky. Vo fabrike máme obrovské kade. Keď do nich niečo omylom spadne, takmer všetko sa v nich rozpustí," povedal. VIAC TU.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK

Súvisiace články

Najčítanejšie správy