Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Vraždil Petr zo žiarlivosti? Monika Kramná (†36) chcela fotiť akty!
Zdielať na

Vraždil Petr zo žiarlivosti? Monika Kramná (†36) chcela fotiť akty!

KARVINÁ / Monika Kramná sa podľa všetkého rada predvádzala. Objavili sa informácie, že uvažovala o kariére modelky. Dokonca vraj uvažovala, že nafotí akty. Jej manžel a zároveň muž podozrivý z dvojnásobnej vraždy údajne na Moniku veľmi žiarlil.

Monike obdivné pohľady robili dobre

Monika, ktorá zomrela spolu so svojou dcérkou Klárkou (†8) vlani v lete na dovolenke v Egypte, zrejme nebola žiadne neviniatko. S obľubou samú seba fotila a šteklivé fotografie potom dávala na internet.

Jej manžel Petr zrejme tušil, že Monika je veľmi krásna žena, za ktorou sa pozrie nejeden muž. Podľa psychológa Jiřího Jelena to zrejme nezvládal. "Petra vystihujú tieto tri slová: chorobný žiarlivec, diktátor a narcis," povedal pre denník Blesk.

Monika totiž trávila na internete príliš veľa času. Okrem Facebooku mala údajne vytvorený profil aj na ďalších sociálnych sieťach. A prihlásila sa aj na stránku, ktorú obľubujú ženy snažiace sa preraziť vo svete modelingu.

Psychológ: Petr bol žiarlivec

"Nerada fotím akty. Ale možno niekedy. Možno. Poteší ma akákoľvek ponuka, pri ktorej nazbieram viac skúseností. Majte sa pekne a nech sa vám všetkým darí," napísala podľa nova.cz  na internet.

Rodina Kramných odišla v júli na dovolenku do egyptskej Hurghady, z ktorej sa už Monika ani jej dcérka nevrátili. Petra Kramného pred niekoľkými dňami obvinila polícia z dvojnásobnej vraždy. VIAC TU.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy