Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kráľovské dieťa v akcii, princ George spoznával iné deti
Zdielať na

Kráľovské dieťa v akcii, princ George spoznával iné deti

BRATISLAVA/WELLINGTON / Britský princ George, syn princa Williama a vojvodkyne Catherine, si užíval svoje prvé detské popoludnie s ďalšími desiatimi deťmi. George bol pôvabný, čarovný a veľmi roztomilý, konštatovali rodičia ostatných detí. Hoci má len osem mesiacov, neštítil sa pozornosti, práve naopak, užíval si ju, píše Reuters.

Princ si užíva

Mladý princ George sa na návšteve v austrálskom Wellingtone hral s ďalšími desiatimi deťmi. Hoci má potomok princa Williama a vojvodkyne Catherine len osem mesiacov, očaril nielen svojich nových kamarátov, ale aj ich rodičov. Viacerí ho opísali ako očarujúceho a rozkošného. Princ George vystupoval sebavedome a pôsobil veľmi šťastne a spokojne.

"Je to krásny chlapček. Vidno, že je spokojný," prezradila matka jedného z detí na adresu princa Georga. "George je veľmi priateľské dieťa. Hneď sa začal hrať s ostatnými deťmi. Nemal žiadne problémy," doplnila ďalší otecko.

Pokračujú do Austrálie

Hrdí rodičia však zo svojho potomka nespustili ani na chvíľu oči. Predovšetkým princ William sa zdržiaval v jeho blízkosti. Avšak deti mali zabezpečené absolútne pohodlie, takže rodičia kráľovských potomkov si mohli tiež na chvíľu oddýchnuť. 

Návšteva na Novom Zélande bola prvou zahraničnou cestou malého princa Georga. Jeho rodičia sa plánujú na ostrove zdržať ešte pár dní a následne sa presunú do Austrálie.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy