Oblačno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Kate (32) a William (31) ukázali Georga (8 mes.), takto rastie...
Zdielať na

Kate (32) a William (31) ukázali Georga (8 mes.), takto rastie...

LONDÝN / Britský princ William s manželkou Kate zverejnili fotografiu, na ktorej sú zachytení so svojim synom, princom Georgom. Ide len o 3. oficiálne foto malého princa, ktorý sa narodil v lete 2013.

Kým rodičia pózujú, George si užíva psa

Fotografiu zverejnil The Daily Mail krátko pred cestou vojvodu a vojvodkyne z Cambridge do Austrálie a na Nový Zéland, kam pocestuje aj 8-mesačný George.

Na najnovšej fotografii, ktorú urobil fotograf z krstín Jason Bell, sa mladá rodina pozerá z okna svojho domova v londýnskom Kensingtonskom paláci. Malého princa drží v náručí mamina Kate. Kráľovský pár sa usmieva do objektívu. Prince George, ktorý je po dedkovi Charlesovi a otcovi Williamovi tretí nástupník britského trónu, medzitým pozoruje čierneho kokršpaniela Lupa, ktorého drží William.

Len tretia fotografia

George je prvým potomkom Williama (31) a Kate (32). Narodil sa 22. júla a vyvolal mediálne šialenstvo po celom svete. Od tej doby rodina úzkostlivo chráni jeho súkromie. Verejnosti ho ukázali len dvakrát - pri odchode z pôrodnice a pri krste.

Princ George bol pokrstený v paláci Svätého Jakuba v Londýne. Súkromnej ceremónie sa zúčastnilo 22 pozvaných hostí, vrátane kráľovnej Alžbety II. Princa pokrstil vodou z rieky Jordán. Existujú špekulácie, že kráľovskú kaplnku si mladí rodičia vybrali aj preto, že v nej bolo pred pohrebom vystavené telo princeznej Diany, Williamovej matky. VIAC TU. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy