Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Žena (24) sa spolčila s milencom, zabili vozičkára (42)
Zdielať na

Žena (24) sa spolčila s milencom, zabili vozičkára (42)

POĽSKO / Túžba po dome a peniazoch stála 42-ročného invalidného dôchodcu život. Jeho mladá len 24-ročná manželka ho s milencom uškrtila v neďalekom lese.

Klasický príbeh lásky

Spočiatku mal príbeh nádych romantických románov. Mladá krásna žena sa zaľúbila do muža na vozíku. Po niekoľkých mesiacoch sa konala ukážková svadba. Po nej sa však všetko zmenilo.

Mladomanželka sa nasťahovala do domu svojho drahého. Len niekoľko dní po svadbe sa s ním však začala hádať. K škriepkam dochádzalo čoraz častejšie. Netrvalo dlho a mladá žena si našla na dôvažok aj milenca.

"Žena krátko po svadbe spoznala iného muža a začala si ho vodiť domov. Vtedy sa v jej hlave zrejme zrodil plán, ako sa zbaviť postihnutého muža," potvrdila hovorkyňa Krajskej polície Katarzyna Cislo.

Šialený plán vraždy

Jedného dňa vzala žena svojho manžela, ktorý bol pripútaný na invalidný vozík, na prechádzku do neďalekého lesa. Tam už na nich čakal jej milenec aj s kamarátom.

"Začali muža na vozíku biť päsťami a kopali doňho, ale po celý čas žil. V istom momente vytiahol milenec ženy opasok, ktorým ho uškrtil, opísala osudný deň hovorkyňa.

Mŕtveho invalida následne nechali pohodeného v lese. Jeho telo našiel až náhodný okoloidúci. Okamžite skontaktoval políciu.

Hrozí im doživotie

Polícia okamžite všetkých troch páchateľov zadržala. Počas výsluchu sa dvaja muži a žena k brutálnemu činu priznali. Príčinou ich konania vraj mal byť dom, v ktorom muž býval a peniaze, ktoré by manželka po jeho smrti zdedila.

Prokurátor ich už obvinil z vraždy. 24-ročná žena, 33-ročný a 31-ročný muž boli obvinení z trestného činu obzvlášť závažnej vraždy. Hrozí im trest odňatia slobody až na doživotie, píše sa vo vyjadrení Okresnej prokuratúry v Bydgosci. "Išlo o dlhodobo plánový čin a žene hrozí až doživotie," potvrdila to aj hovorkyňa.

Téme sa venuje reportér Peter Dzurilla. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy