Polojasno
17°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Zavraždená Monika (†36) najviac chýba dcérke (13)
Zdielať na

Zavraždená Monika (†36) najviac chýba dcérke (13)

Napoludnie sa príbuzní a priatelia naposledy rozlúčili so zavraždenou mladou ženou zo Sniny. Kňazove slová, že milovaná Monika odchádza do svojho druhého domova - do neba, mnohých dojali k slzám. Patrili predovšetk najmä jej dcérke Miške, ktorej bude mama chýbať najviac. Monikin údajný vrah je už v cele, za ohavný skutok ho čaká 20-ročné väzenie.

Ján pracoval ako kuchár

S Monikou sa prišli rozlúčiť okrem príbuzných aj desiatky kamarátov a známych. Zavraždenú Moniku, ktorá ešte pred pár dňami žiarila šťastím, zniesla z tohto sveta ruka beštiálneho vraha.

Podľa vyšetrovateľov ju mal zabiť mladý muž, po ktorom polícia od nedele pátrala. Dvadsaťštyriročný Ján pracoval ako kuchár. Šokujúce je, že krátko po ohavnom čine ešte prišiel do práce. 

Do práce prišiel krvavý

Podľa slov svedkov bol vraj zašpinený - zrejme od krvi. Vzápätí ale odišiel a kolegom poslal SMS-ku s textom, že v ten deň už pracovať nebude. Obvinený Ján bol údajne mimoriadne agresívny a rád si vypil. Momentálne je v cele policajného zaistenia, za tento obzvlášť závažný zločin vraždy si môže v base posedieť až 20 rokov.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Monika_smrť_Snina_šachta_vrah_pohreb_koláž

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy