Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Unikátne foto! Pilot zachytil sám seba, práve keď pálil
Zdielať na

Unikátne foto! Pilot zachytil sám seba, práve keď pálil

BRATISLAVA / To je ale zábavka! Byť pilotom stíhačky určite nie je žiadna nuda, ale niektorí piloti, ako napríklad istý Dán, si pracovný čas vedia ešte viac spríjemniť. Napríklad takými "selfie" fotografiami.

Týmto to začalo

V posledných dňoch sa s takzvanými selfie fotografiami  roztrhlo vrece. Ale nie s obyčajnými, ktoré si vytvorí ktokoľvek z nás. "Super-selfie", aká sa podarila Ellen DeGeneres počas tohtoročných Oscarov sa dokonca stala  najzdieľanejšou fotografiou na svete a spôsobila obrovský boom. 

Aj dánsky pilot nadzvukovej stíhačky si vo vzduchu vytvoril "selfie" fotografiu, ktorú zverejnil napríklad aj denník Daily Mail. Na tom by nebolo nič  nezvyčajné, fotografií pilotov ste už určite videli niekoľko. Táto sa od ostatných ale výrazne líši. Spúšť stlačil práve v momente, keď vypustil raketu a vznikol z toho naozaj úžasný záber. Túto zábavnú fotografiu zverejnilo Dánske kráľovské letectvo. 

Nová zábavka

Ak niekto doposiaľ nevedel, čo "selfie" fotografia vlastne je, vďaka tej celebritnej, na ktorej sa Ellen DeGeneres zvečnila s hviezdami ako Julia Roberts, Meryl Streep, Angelina Jolie či Kevin Spacey, už určite tuší.

Tieto fotografie sú stále viac obľúbené a nie je snáď nik, kto by si podobnú nevytvoril. A potom sú sociálne siete zaplavené fotografiami pozadia Kim Kardashian či prednosťami Nicky Minaj. Veď prečo sa nepochváliť! Aký názor majú na túto novú módu jojkárske celebrity si môžete pozrieť v nasledujúcom videu.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy