Oblačno
16°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
10 tisíc ľudí spievalo koledy, kvôli jednému dievčatku (8)
Zdielať na

10 tisíc ľudí spievalo koledy, kvôli jednému dievčatku (8)

WEST READING / Ak by sa títo speváci pokúšali o rekord, istotne by ho získali. Takmer 10 tisíc ľudí na ulici spoločne spievalo koledy. Splnili tak želanie 8-ročnému dievčatku, ktoré prehráva svoj boj s leukémiou. Podľa lekárov jej zostáva niekoľko dní.

Potrebujem ťa ako svojho anjela

Delaney Brownová, ktorú prezývajú skrátene Laney má už len pár dní života. A jej posledným želaním bolo zažiť plnú ulicu koledníkov. A tak sa ich pred nemocnicou zhŕklo takmer 10 000 tisíc.

"Ťažko vyjadriť moje pocity," hovorí účastníčka Krysta Rebeová. Slzy na krajíčku mali mnohí. Príbeh o umierajúcom 8-ročnom dievčatku chytil každého za srdce. "Je to boží spôsob ako povedať, potrebujem ťa hore ako svojho anjela," myslí si účastníčka Chandra Smithová.

Počúvala ušami a srdcom

A tak ľudia spievali pre Laney čo im hrdlá stačili. Jej tanečná skupina si pre ňu dokonca pripravila aj špeciálne číslo. Malá pacientka nemohla vstať z postele a pozrieť si to, všetko si preto vychutnávala srdcom a ušami.

Na sociálnej sieti Facebook nechala svojim koledníkom odkaz v podobe fotky, na ktorej má vztýčené palce. Vystúpenie sa jej teda zjavne veľmi páčilo.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy