Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Syn bránil matku, Dušan mu priložil nôž ku krku
Zdielať na

Syn bránil matku, Dušan mu priložil nôž ku krku

SNINA / Na vlastného syna zaútočil otec až troma kuchynskými nožmi. 51-ročný Dušan zo Sniny hrot noža silno pritlačil synovi na krk a vyhrážal sa jemu aj manželke, že ich zabije. Podľa neho za všetko môže jeho žena, ktorá ho vraj provokovala.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Nôž priložil synovi ku krku

Spor medzi manželmi zašiel tak ďaleko, že muž zobral kuchynský nôž a zahnal sa ním na syna. "Taký incident, že aj syn bol opitý. Začala hádka," hovorí odsúdený Dušan.

"Muž vybral zo zásuvky tri nože a jeden z nich priložil synovi ku krku. Hrotom noža tlačil na krk synovi so slovami. "No čo teraz urobíš?“ uviedla hovorkyňa KR PZ prešov Jana Migaľová. Manželia sa začali hádať večer v byte, kde bývajú. Bol doma aj syn, ktorý sa medzi nich po chvíli  zamiešal.

Žena mala urážať tyranovu matku

Počul, že rodičia veľmi hlasno kričia, navyše sa bál o mamu. "Ona do mňa skákala a on koho bude brániť, mamku nie," hovorí Dušan. Odsúdený tvrdí, že za všetko môže manželka. Od nej si vraj vypočul slová, ktoré ho priviedli do zúrivosti. "Mame mojej do ku*iev nadávala, tak neslušne, že by sme rakovinu dostali a také," hovorí Dušan.

Syn mal potom otca niekoľkokrát udrieť. V tej chvíli sa však otec rozbehol do kuchyne a vytiahol zo zásuvky tri nože. "Nie, to oni napísali, že nožíky som mal tri a také," dodáva Dušan. Nimi sa rodine vyhrážal, že ich zabije. Dušan priznáva, že alkohol uňho už viackrát vyvolal podobné skraty a chce podstúpiť protialkoholické liečenie.

"51- ročnému mužovi vyšetrovateľ vzniesol obvinenie z trestného činu nebezpečného vyhrážania," dodala Migaľová. Podobné incidenty sa stávajú aj v mnohých ďalších rodinách. Väčšinou to však končí rovnako. Žena manželovi odpustí a môže len dúfať, že sa násilnosti už nezopakujú.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy