Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Autor knihy o Putinovi šokuje pravdou o jeho orientácii...
Zdielať na

Autor knihy o Putinovi šokuje pravdou o jeho orientácii...

MOSKVA / Nová biografia o ruskom prezidentovi Vladimírovi Putinovi šokuje! Hoci má najmocnejší muž Ruska povesť alfa samca, ktorého ženy milujú a obdivujú, je vraj latentný homosexuál. Tvrdí to jeho exporadca a zároveň autor knihy.

Latentný homosexuál

Autor knihy, Stanislav Belkovsky vo svojej knihe "Putin" tvrdí, že prezidentov vzťah s ruskom gymnastkouAlinou Kabaevou bol len výmyslom jeho PR tímu. Kniha taktiež odhaľuje tajomstvo, že Putin preferuje pred ľuďmi zvieratá a píše o ňom ako o skrytom homosexuálovi. "Sex a sexuálny život sú mu cudzie," cituje knihu britský denník The Daily Mail. 

"Malý Vladimír vyrastal bez otcovskej lásky a starostlivosti od rodičov," píše sa v knihe. Taktiež sa v nej spomína, že Putin sa narodil dva roky pred dátumom, ktorý má napísaný v rodnom liste.

Rozvod po 30-ich rokoch

Manželia Putinovci po rokoch špekulácií a klebiet v júni verejne potvrdili odlúčenie. Hovoria o civilizovanom rozvode, na ktorom sa obaja dohodli. So svojou bývalou partnerkou má Putin dve dcéry, Mariyu (28) a Ekaterinu (27).

"Bolo to naše spoločné rozhodnutie. Naše manželstvo skončilo, pretože sme sa takmer vôbec nevídali. Vladimir Vladimirovič sa naplno venuje svojej práci, naše deti vyrástli a žijú svoj vlastný život. Jednoducho sa stalo to, že každý z nás má svoj vlastný život," povedala v júni Putinova exmanželka Ľudmila. VIAC TU. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Putin na koni (SITA)

Súvisiace články

Najčítanejšie správy