Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Rozvod Putina (60). Manželia dlho žijú oddelene
Zdielať na

Rozvod Putina (60). Manželia dlho žijú oddelene

MOSKVA / Manželia Putinovci po rokoch špekulácií a klebiet verejne potvrdili odlúčenie. Hovoria o civilizovanom rozvode, na ktorom sa obaja dohodli. Nie je však isté, či prezidentský pár už je oficiálne rozvedený alebo sa na to ešte len chystá.

Vôbec sme sa nevídali

Ruský prezident Vladimir Putin prišiel na balet Esmeralda do kremeľského paláca prekvapivo aj so svojou ženou. Dôvod bol ešte prekvapivejší. S manželkou Ľudmilou vo štvrtok podvečer pred novinárom zo štátnej televízie priznali, že je ich takmer 30-ročnému manželstvu koniec. Ľudmila povedala dôvody a manželovi poďakovala za podporu.

"Bolo to naše spoločné rozhodnutie. Naše manželstvo skončilo, pretože sme sa takmer vôbec nevídali. Vladimir Vladimirovič sa naplno venuje svojej práci, naše deti vyrástli a žijú svoj vlastný život. Jednoducho sa stalo to, že každý z nás má svoj vlastný život," vysvetlila Ľudmila.

Rozvod znesú lepšie ako neveru

"Ľudmila Alexandrovna spomenula deti. Milujeme ich a sme na ne hrdí. Vyrástli a žijú v Rusku. Tu mimochodom aj vyštudovali a aj sa v Rusku usadili. S Ľudmilou Alexandrovnou zostávame blízkymi priateľmi, som si istý, že navždy," dodáva prezident.

Manželia Vladimir a Ľudmila sa zosobášili v roku 1983. Vtedy ešte dôstojníkovi KGB a letuške sa narodili dve dcéry. Maria a Jekaterina majú dnes 28 a 27 rokov. O oddelených životoch ich rodičov sa však špekulovalo najmenej od roku 2008.

Prezideta dokonca upodozrievali, že udržiava vzťah s gymnastkou Alinou Kabajevovou. Vladimir Putin to poprel. Zrejme však usúdil, že "civilizovaný rozvod" znesie pravoslávne Rusko lepšie ako neveru.

Povodňové spravodajstvo na jednom mieste. ONLINE TU.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy