Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Otec (†56) zabil manželku (†52) a syna (†14). Použil sekeru
Zdielať na

Otec (†56) zabil manželku (†52) a syna (†14). Použil sekeru

ZABREŽ / Traja mŕtvi a jeden v kritickom stave. Taká je bilancia masakry v poľskej dedine Zabrež. Otec pravdepodobne sekerou napadol manželku a dvoch synov. Našla ich sestra.

Mal sekerou rozťatú časť lebky

Obrovský šok zažila mladá, iba 21-ročná žena, ktorá sa rozhodla navštíviť svojich rodičov. Keď otvorila vchodové dvere zistila, že jej matka leží v kaluži krvi. Tým ale hrôza nekončila. "Našla zakrvaveného 27-ročného brata a už mŕtveho 14-ročného súrodenca. Hneď zavolala políciu," informuje hovorkyňa polície Ivona Grzebyk.

Staršieho z bratov previezli záchranári v ťažkom stave do nemocnice. Údajne mal sekerou rozťatú časť lebky. Jeho stav je kritický. Polícia začala prehľadávať okolie domu. V neďalekej stodole našli aj telo muža.

Mal dlhodobo vážne psychické problémy

"Ide o 56-ročného muža, ktorý sa obesil. Bol to otec rodiny," dodáva hovorkyňa. Podľa našich informácií mal muž už dlhšiu dobu vážne psychické problémy. "Pracujeme aj s touto verziou a ak budeme mať čokoľvek potvrdené, zverejníme to," hovorí Grzebyk. Polícia pracuje aj s verziou, že páchateľom brutálnych vrážd je práve 56-ročný muž.

Nič podozrivé si na jeho správaní nevšimli ani susedia či najbližšia rodina. "Bol v poriadku. Zhovorčivý pán, vždy sme sa pozdravili," hovorí bratranec muža.

Téme sa venuje reportér Peter Dzurilla. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy