Polojasno
19°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Študentky prišli na večierok úplne nahé! FOTO vo vnútri
Zdielať na

Študentky prišli na večierok úplne nahé! FOTO vo vnútri

PHOENIX / Tomu sa povie originálny halloweenský kostým. Nestojí žiadne peniaze, zaručene ním vzbudíte záujem okolia a môžete si byť takmer istí, že ten istý si na seba už nikto iný nedá. Stačí si jednoducho kostým zabudnúť doma a neobliecť si vôbec nič! Informáciu priniesol britský denník Daily Mail.

Nahé slečny sa obuli do lodičiek

Na to zrejme vsadili aj dve nahé krásky, ktorých fotografie sa začali ihneď šíriť po sociálnej sieti. Objavili sa až na dvoch halloweenských večierkoch. Najprv všetci uzreli v Evinom rúchu na párty Arizona State University blondínku na vysokých podpätkoch. Užívatelia Twitteru sa razom rozdelili na dva tábory - jedni tento nápad schvaľovali, iných pobúril.

O pár dní neskôr uzrela svetlo sveta ďalšia podobná fotografia. Ako píše britský denník Daily Mail, bola na nej už iná slečna, tentokrát tmavovláska. Opäť jej však nebolo vidieť do tváre.

Vraj to boli najaté striptérky!

Identita oboch žien zostáva záhadou. Objavili sa ale špekulácie, že šlo o najaté striptérky. Tie si malo údajne zaplatiť tamojšie vysokoškolské bratstvo.

Jeden z užívateľov zase zachytil na fotografii učiteľku, ktorá si fotky nahých slečien práve prezerá. Iná užívateľka zase ocenila ich odvahu. Napísala k tomu aj vtipný komentár. "Kiežby som mala takú odvahu."

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy