Zatiahnuté
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
VIDEO. Agresívny vodič dokopal dôchodcu (71) na križovatke
Zdielať na

VIDEO. Agresívny vodič dokopal dôchodcu (71) na križovatke

PRAHA / Agresivita vodičov v uliciach rastie. Dokazujú to aj zábery z priemyselnej kamery, ktoré zaznamenali brutálnu bitku dvoch vodičov, ktorí si navzájom blokovali cestu. Jeden z nich má zlomený kĺb a následky si ponesie do smrti. Viníka teraz hľadá polícia.

Napadnutý dôchodca

71-ročný dôchodca chcel vodičovi modrého auta vrátiť nebezpečné kľučkovanie vo vysokej rýchlosti. To ale nemal robiť, na semaforoch prišla odplata. Najskôr päsťami do hlavy cez otvorené okienko, keď dôchodca vystúpil a útočníkovi buchol do predného skla, ten ho začal kopať, až skončil bezmocne ležať na dlažbe. Potom útočník nasadol do auta a ušiel. "Svojim konaním spôsobil vodičovi ťažkú ujmu na zdraví. Utrpel zlomeninu bedrového kĺbu stehennej kosti," uviedla hovorkyňa polície v Prahe Jana Rösslerová.

Stres a agresia

Záberov, predtým známych skôr z bývalých sovietskych republík alebo Južnej Ameriky, na našich cestách pribúda. Viac aut a ego za volantom, to sú podľa psychológov hlavné príčiny. "Doba je uponáhľaná a ľudia sú v strese, prejavuje sa to potom aj za volantom. Ľudia si riešia svoje problémy s imaginárnym nepriateľom na nesprávnom mieste," hovorí psychológ Karel Humhal. Polícia po agresívnom vodičovi, ktorý ťažko zranil dôchodcu, pátra. Hrozí mu až 8 rokov za mrežami.

Téme sa venuje reportér Martin Krpač. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy