Zatiahnuté
20°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Úrady varujú ľudí pred nebezpečnou baktériou
Zdielať na

Úrady varujú ľudí pred nebezpečnou baktériou

TALLAHASSEE / Úrady na Floride varujú ľudí pred nebezpečnou morskou baktériou. Tá má v poslednom čase na svedomí životy deviatich ľudí. Jej najnovšou obeťou sa stal 59-ročný muž.

V sobotu išiel loviť krabov, v pondelok bol mŕtvy

Smrť prišla rýchlo a nečakane. 59-ročného Butcha zniesla nebezpečná baktéria zo sveta za krátkych 28 hodín. Keď ho v bolestiach doviezli do nemocnice, lekári mu už nedokázali pomôcť.

"Robili pre neho všetko. Vyskúšali všetky možné antibiotiká. Nič nezabralo," hovorí švagriná obete. V sobotu sa vybral Butch k vode loviť krabov. V nedeľu ráno sa zobudil a zbadal drobnú ranku, pripomínajúcu poštipnutie hmyzom.

Ak je nebezpečná, prečo o tom neinformujú?

"Nebrali to vážne, až kým ho nezačala rana neznesiteľne bolieť," tvrdí švagriná. V nedeľu večer už ležal vo vážnom stave na ARE, v pondelok ráno bol mŕtvy. Za všetko môže vzácna a životu nebezpečná baktéria, vyskytujúca sa výhradne v slanej, či poloslanej vode.

"Ak je tá baktéria taká nebezpečná, mali by na to úrady viac upozorňovať," myslí si švagriná Debbie. Rodina dokonca zvažuje, že sama nechá vyrobiť a osadiť varovné značky v blízkosti miesta, kde baktéria zaútočila na Butcha. Nechcú pripustiť, aby zbytočne zabila ďalších nevinných ľudí.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK!

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy