Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Na Ukrajine vyčíňa mýtická chupacabra! Napáda aj ľudí
Zdielať na

Na Ukrajine vyčíňa mýtická chupacabra! Napáda aj ľudí

KYJEV / Tesne za našimi hranicami s Ukrajinou ľudí máta tvor, akého nikdy predtým nevideli. Ukrajinci vravia, že sa tam po lesoch potuluje legendárna chupacabra. Istú ženu vraj už pohrýzla počas pikniku pri vode.

Rodina sa teraz bojí chodiť do lesa

Pani Inna tvrdí, že keď sa neznámemu zvieraťu pozrela do tváre, od strachu sa nevedela ani pohnúť. Priblížilo sa k nej vraj veľmi nebadane a potichu. "Ja som také čudo ešte nikdy v živote nevidela," hovorí. 

Žena bola v lese asi 5 kilometrov od dediny spolu s príbuznými na rodinnom výlete. Keď sa už zberali domov, cestu im skrížilo zviera, z ktorého ich zamrazilo. "Teraz sa bojíme ísť do lesa," priznala.

Všetci boli v tej chvíli presvedčení, že sa pozerajú do očí legendárnej chupacabre. Ide o tvora, ktorý sa podľa legendy živí ako jediný krvou. Doteraz boli na Ukrajine známe iba jeho útoky na domáce zvieratá, lenže zviera si už trúflo aj na človeka.

Starej mame sa zviera zahryzlo do prsta

Pani Inne sa zahryzlo do nohy. Jej mama schytila do ruky kus dreva a začalo ho biť. Zviera ešte viac útočilo. Ženy sa čím ďalej, tým viac báli.

Tento tvor s dlhými nohami, bez kože a s obrovskými bočnými hryzákmi vyskočil do výšky a druhej žene sa zahryzol do prsta. Starú mamu museli hospitalizovať v nemocnici a okamžite tam podstúpila operáciu. Prst, ktorý sa na ruke držal len na vlásku, našťastie zachránili.

Pán Vasiľ z Ukrajiny presne pred rokom  podobného živočícha zabil. Zviera mu vtedy skántrilo všetky sliepky. Tajomného tvora doposiaľ videlo na vlastné oči len zopár ľudí. Odborníci stále nevedia definovať, čo je to za zviera. Najviac sa však prikláňajú k verzii, že  ide o istý druh mutanta.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

m24digital.com/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy