Jasno
11°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Muž z Ukrajiny zabil legendárneho mýtického netvora
Zdielať na

Muž z Ukrajiny zabil legendárneho mýtického netvora

Chupacabra je mýtický tvor a podľa niektorých legiend sa dokonca nedá zabiť. Zviera pripomínajúce klokana s črtami tváre psa vraj videli hlavne v južnej Amerike. No my sme tak ďaleko nemuseli cestovať.

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých čitateľov.

Aj pes sa bál

Stačilo ísť na Ukrajinu. Miestni veria, že zabili práve Chupacabru a ukázali nám aj video a fotografie. Tvora, ktorý naháňa hrôzu zbadal dopoludnia dvadsaťročný chlapec Vasiľ. Vraj popri ňom prešiel tak blízko a suverénne, že mladíka až zamrazilo. Zviera sa schovalo do senníka. Aj domáci pes zostal od strachu sedieť ako prikovaný. "Nechcel ísť, bál sa, sadol si a ani sa nepohol," opisuje Vasiľ.

Vasiľ si myslí, že je to Chupacabra. Mýtická bytosť, ktorá poskakuje ako kengura, ale črty má podobné psovi, ale aj človeku. "Neviem, niečo také som ešte nevidela a vydáva to také divné zvuky, neviem," hovorí veterinárka Renáta Gnipová. Ani ukrajinskí odborníci, ktorí sa na tvora prišli pozrieť, ho nedokázali identifikovať.

Vraj je to mutant

"Povedal, že to je nejaký mutant ale čo to je, nevie. Nevedeli ani oni, čo to môže byť," hovorí Vasiľ. Toto zviera zabilo všetky sliepky. Na krku zanechalo malý otvor a vysalo všetku krv. Na zemi pritom neexistuje živočích, ktorý by niečo také dokázal. "Líška kľudne môže zabiť hydinu, ale nemala by vysať krv," dodala veterinárka.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy