Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Obludné! Školáčky (15) varili mačiatko v mikrovlnke
Zdielať na

Obludné! Školáčky (15) varili mačiatko v mikrovlnke

PORTLAND / Čo viedlo mladučké školáčky k takémuto strašnému týraniu? To nikto netuší. Dievčatá sa totiž nakrútili, ako vkladajú len 8-týždňové mačiatko do mikrovlnky a zapínajú ju. Ako dlho bolo mača dnu, nevedno. Dievčatá sa videom chválili aj na Twitteri, teraz čelia obvineniam...

UPOZORNENIE! Video nie je vhodné pre maloletých a mladistvých...

Chválili sa videom na Twitteri

Video zverejnili na Twitteri zrejme pyšné na svoj čin. No ak dve 15-ročné školáčky čakali uznanie alebo pochvaly, zmýlili sa. Video vyvolalo šok v celom americkom štáte Maine a spustila sa vlna kritiky. Muži zákona dievčatá vypátrali a mačiatko im odobrali.

Na videu totiž vidno, ako jedno z dievčat vkladá mačiatko do mikrovlnky a zapína. Mačiatko začalo panikáriť a škriabať na dvierka mikrovlnky. Podľa portlandského spravodajského webu WGME 13 tamojšia polícia potvrdila, že dievčatá sa na videu smejú. Nasleduje prestrih, ako druhé z dievčat otvára mikrovlnku, mača z nej dezorientované vypadne a dievča ho chytí. Nie je známe, ako dlho bolo mačiatko dnu.

Mačiatko v mikrovlnke

Polícia a ochranári zvierat mačiatko okamžite odviezli na vyšetrenia a do útulku. Podľa denníka Boston Herald si ho prevzali záchranári z centra pre týrané zvieratá, ktoré ho premenovali na Zázrak, pretože mačiatko hrozný zákrok prežilo a vyzerá to, že sa zotavuje.

Musí ešte trocha podrásť, aby mohlo byť adoptované, no už teraz sa ozvalo množstvo záujemcov, ktorí chcú zvieratku poskytnúť útulný a milujúci domov. Dievčatá však neostanú bez trestu. Polícia už začala vyšetrovanie a tínedžerky čelia obvineniu z týrania zvierat.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

YouTube.com/WGME 13

Súvisiace články

Najčítanejšie správy