Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V motelovej izbe s 5 deťmi našli 40 pytónov!
Zdielať na

V motelovej izbe s 5 deťmi našli 40 pytónov!

BRANTFORD / Neprešiel ani mesiac po strašnej tragédii, ktorá zasiahla Kanadu, keď takmer päťmetrový pytón uškrtil dvoch chlapcov vo veku päť a sedem rokov. Kanadskí policajti majú na stole ďalší škandál. V motelovej izbe v mestečku Brantford na juhu Ontária totiž policajti v izbe s piatimi deťmi, vrátae batoľaťa, našli 40 pytónov!

5 detí so 40 pytónmi

Rodičia plus ich päť detí,vrátane batoľaťa sa totiž po tom, čo boli vyhodení práve kvôli nebezpečným hadom z predchádzajúceho bytu, ubytovali v moteli Bell City v mestečku Brantford na juhu Ontária v Kanade. Hady si pobrali so sebou v plastových krabiciach, hoci vlastniť pytóna v Brantforde je zakázané a rovnaký zákaz ubytovať sa s akýmkoľvek zvieraťom má vo svojich stanovách aj spomínaný motel.

Policajtov privolali práve zo strachu pred 40 pytónmi, ktorí pobývali v tej istej izbe, ako aj 4 deti a bábätko. Či sa rodičia o ich zdravie a životy obávali, nie je známe. Podľa ochranárov zvierat z organizácie pre prevenciu pred týraním zvierat tu totiž našli hady veľké od 30 cm do 1,3 metra! Hovorca tejto organizácie Brandon James povedal pre televíziu CBC News, že počas svojej 10-ročnej práce na tomto poste ešte nevidel pokope toľko obrovských hadov.

Šok po veľkej tragédii

V čase, keď policajti s ochranármi dorazili do motela, rodina pokojne večerala. Hady vraj ale neboli v prijateľnom stave. Podľa ochranárov boli vystresované a bolo o ne zle postarané. Údajne to vyzeralo tak, akoby boli chované len na rozmnožovanie.

Len nedávno pritom prežila Kanada obrovskú tragédiu, kedy takmer päťmetrový pytón vážiaci vyše 40 kilogramov utiekol z obchodu s plazmi a vošiel cez vetrací systém do izby nad obchodom, kde spali dve deti, 5- a 7-roční bratia. Had oboch uškrtil. Viac sa dočítate TU!

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy