Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
VIDEO. Zúrivá matka si päsťami bránila dieťa
Zdielať na

VIDEO. Zúrivá matka si päsťami bránila dieťa

HAYWARD / Tomuto sa hovorí vziať spravodlivosť do vlastných rúk? Keď totiž mladý skejtbordista predvádzal pred kamerou svoje triky, do jazdnej dráhy mu vbehol malý chlapček a mladík ho zrazil k zemi. Dieťa okamžite spustilo plač a vtedy k nemu pribehli príbuzní vrátane matky. Tá túto nehodu nenechala len tak...

UPOZORNENIE: Video nie je vhodné pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Odplata pravým hákom

Chlapček sa podľa komentárov na YouTube prechádzal práve po kalifornskom, haywardskom parku Cannery Park, kde vraj majú byť dráhy skejtbordistov aj basketbalové ihrisko. Mladík vpálil do chlapčeka a obaja padli k zemi. Dieťa hneď začalo plakať, mladík sa ešte stihol spýtať - "si v poriadku?" Nie je známe, či došlo k vážnejšiemu zraneniu dieťaťa, skejtbordista sa však ospravedlnil.

Na scénu však vystúpila nahnevaná a popudená matka dieťaťa, z ktorej slov vyplynulo, že chlapček práve oslavoval narodeniny. Tento čin nenechala bez dôsledkov a do mladíka sa okamžite pustila so slovami - "ty si mi nevidel syna?". Najskôr skejtbordistu strčila, potom nasledovalo niečo surovejšie - zasadila mu pravý hák a trafila ho rovno do tváre.

Mala na to právo?

Okamžite po zverejnení videa sa spustili debaty o tom, či mala žena právo takýmto spôsobom reagovať a vziať "spravodlivosť" do svojich rúk. Niektorí sa prikláňajú k tomu, že by žena mala byť za útok zatknutá, že nie je dobrým príkladom pre syna, alebo že si mala na chlapca dávať lepší pozor, keďže sa zrejme pohyboval po dráhe skejtbordistov.

Iní tvrdia, že na vine bol mladík, keďže pokiaľ sa raz pohybuje po skejtborde, má si sledovať vlastnú dráhu - po parku sa totiž vždy pohybuje množstvo detí. Posúďte sami....

Špeciálne spravodajstvo KRIMI PLUS v sobotu o 18:00.

YouTube.com/ColdGravy

Súvisiace články

Najčítanejšie správy