Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Rodinná tragédia! Milan (40) dobil na smrť svojho otca Františka (†71)
Zdielať na

Rodinná tragédia! Milan (40) dobil na smrť svojho otca Františka (†71)

LIPTOVSKÉ SLIAČE / V Liptovských Sliačoch neďaleko Ružomberka sa v piatok popoludní stala rodinná tragédia. V jednom z domov v takzvaných Vyšných sliačoch, syn na smrť dobil svojho vyše 70-ročného otca. Podľa susedov bol Milan psychiatrickým pacientom a veľmi sa s ľuďmi nerozprával.

Hádku vystriedala bitka

Rodinná tragédia sa podľa našich informácií odohrala medzi jednou a druhou hodinou popoludní v piatok. 40-ročný Milan z dosiaľ presne nezistených príčin fyzicky napadol svojho 71-ročného otca. "Počul som a videl som sanitku. Potom mi povedali čo sa vlastne stalo, že ho zabil," hovorí sused,

Bitke mala predchádzať hádka, ktorú však rýchlo vystriedali údery päsťami. Čo presne sa za dverami nenápadného domu na pokojnej ulici odohralo, vie zrejme len Milanova mama a manželka nebohého Františka. Isté však je, že pri potýčke udieral syn svojho otca tak prudko, až ten na následky zranení zomrel.

Po bitke mu nevedeli pomôcť ani záchranári

"Záchranári našli na mieste v kaluži krvi ležať staršieho muža. Žiaľ muž utrpel rozsiahle poranenia, ktoré boli absolútne nezlučiteľné so životom," upresnila Alena Lacyková-Krčová, hovorkyňa záchrannej skupiny.

Milan sa mal pred policajtmi zamknúť v dome, no tým sa zakrátko podarilo dostať dnu a spacifikovať ho. "Policajti na mieste v piatok v popoludňajších hodinách zadržali 40-ročného muža," uviedol Radko Moravčík, hovorca Policajného zboru v Žiline. "Doma bol na invalidnom dôchodku, žil tam so sestrou, s otcom a s mamou," hovorí suseda.

Syn bol psychicky chorý

Stáva sa, že za podobné tragédie môže aj alkohol, no dnešné udalosti v Liptovských Sliačoch, podľa našich zistení, neboli takýmto prípadom. Hoci bol Milan psychicky chorý, susedia s ním nemali žiadne problémy. "Ja som osobne nemala žiadne problémy, ani ostatní. Možno oni doma mali, ale žiadne výtržnosti neboli," hovoria susedia rodiny, v ktorej sa udiala tragédia. "V súčasnej dobe vykonávame prvotné úkony, z uvedeného dôvodu nie je možné k prípadu poskytnúť ďalšie informácie," dodal Radko Moravčík.

Špeciálne spravodajstvo KRIMI PLUS v sobotu o 18:00.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy