Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Martin (36) po útoku odpadol pred domom. Pomohli susedia
Zdielať na

Martin (36) po útoku odpadol pred domom. Pomohli susedia

NITRA / 36-ročného muža z Nitry surovo napadol na sídlisku Klokočina útočník. Napriek tomu, že sa bránil, dostal niekoľko silných úderov do hlavy. Podarilo sa mu utiecť, ale po krátkom čase stratil vedomie a odpadol pred svojim domom.

Záchranárov privolali svedkovia, ktorí Martina našli. Ten vraví, že už pred niekoľkými dňami sa ho pokúsil niekto napadnúť. Vtedy sa ale ubránil. Teraz na neho niekto zaútočil zákerne od chrbta. V momente, keď to vôbec nečakal.

Martin padol na zem

"On si ma počkal a potom ma napadol. Ja som padol na zem, ja som o ničom nevedel," hovorí Martin. Dostal niekoľko rán do hlavy, ale sa podarilo vyslobodiť a unikal smerom domov. Neďaleko svojho vchodu stratil vedomie a odpadol. "Došli policajti, potom došla sanitka a potom došli ešte jedny policajti," hovorí svedok.

"Viem, že ho sanitka viezla veľmi rýchlo," opisuje svedok. Mladík má dobitú najmä oblasť tváre, zlomený nos a prasknutú lícnu kosť. Vraví, že útočník nemal žiadny dôvod na to, aby ho napadol.

Útočníka pozná z videnia

Pozná ho dokonca z videnia, pretože bývajú neďaleko seba na sídlisku. Polícia útočníka zatiaľ neobvinila. "V uvedenej veci sme prijali oznámenie, ktoré preverujeme, ako podozrenie z trestného činu výtržníctva a ublízenia na zdraví," uviedla hovorkyňa nitrianskej polície Božena Bruchterová.

Teraz sa Martin obáva toho, že si ho útočník znovu vyhľadá a nepríjemný incident sa zopakuje. Vraví, že keď bude mať ísť po sídlisku, bude radšej veľmi opatrný. "Ja sa starám o dcéru, ja nepotrebujem bitky vonku," hovorí Martin.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy