Skoro jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Zuzana porodila v Londýne, dostala sa do novín
Zdielať na

Zuzana porodila v Londýne, dostala sa do novín

LONDÝN / Slovenka Zuzana Bučková porodila v Londýne dcéru Nicole. Nebolo by na tom nič zvláštne, keby neporodila v rovnaký deň ako vojvodkyňa z Cambridgeu Kate. A dostala sa aj do denníka The Sun, teda v týchto dňoch na oslavu následníka trónu The Son.

Pre pôrod vo výnimočný deň až do novín

Žena v domácnosti, Zuzana, porodila svoju dcérku Nicole v pondelok 22. júla. V nemocnici Walsall Manor bola 8 hodín a 25 minút a jej dcérka prišla na svet o 15:45 miestneho času. Presne pol hodinu pred tým, ako sa narodil v poradí tretí následník britského trónu.

Nicole mala približne 3,5 kilogramu. Krátko po pôrode neskrývala Zuzana svoju radosť. "Bolo mi cťou podeliť sa o skúsenosti s ňou a cítila som sa naozaj výnimočne, že viem, že naše dieťa môže mať v rovnaký deň narodeniny ako budúci kráľ," povedala krátko po pôrode pre The Sun Zuzana. Tá má už dve deti, Natáliu (6) a Marka (4). Jej manžel, 36-ročný Ján pracuje vo Walsalle ako mäsiar. 

Jeho výsosť z Cambridgeu

Následník trónu sa narodil o 16:25 miestneho času, vážil 3 800 gramov. Verejnosť sa o narodení kráľovského potomka dozvedela až štyri hodiny po pôrode. Pôrod viedol Marcus Setchell. Ten je bývalým gynekológom kráľovnej Alžbety II.

"Oficiálny titul dieťaťa kráľovského páru bude Jej alebo Jeho výsosť z Cambridgeu," uviedol hovorca paláca. Týmto správam sa potešil aj starosta mesta Paul Saunders. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

thesun.co.uk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy