Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Nezvestného chlapca (†11) našli vďaka víziám istej ženy
Zdielať na

Nezvestného chlapca (†11) našli vďaka víziám istej ženy

MENIFEE / Polícia a aj dobrovoľníci hľadali 11-ročného chlapca. Potom, čo sa informácia objavila v médiách, sa stalo čosi zvláštne. Žena a jej deti mali videnie. Práve vďaka nemu môže rodina chlapca pochovať.

Pam chlapca predtým nikdy nevidela

Pam Raglandová ešte pred pár dňami nepoznala 11-ročného chlapca menom Terry Smith a jeho rodinu. Avšak, keď pozerala v televízii reportáže o jeho hľadaní, odrazu mala videnie. A úplne rovnaké obrazy sa objavili v hlave jej dcéry.

"Videla som chlapca ležiaceho pod stromom, za ním v diaľke mesto. Nevedela som však prísť na to, prečo sa nehýbe. Ani by mi nenapadlo, že by mohol byť mŕtvy," vraví Pam Raglandová. To isté videla aj jej dcéra.

A tak nasadli do auta a odviezli sa do hodinu a pol vzdialeného mestečka Menifee v Kalifornii. Tam sa zoznámili s bývalým hasičom, ktorý s nimi tri hodiny jazdil po okolí, kým prišli k jednej budove.

Rodina bude môcť Terryho pochovať

"Povedala som, že by mohol byť za tou budovou a keď sme ju obišli, bol to dom z mojej vízie," vraví žena. Pozemok, na ktorom budova stála, patrí rodine chlapca. Spýtali sa ich, či naň môžu vstúpiť a keď vyšli na vrchol kopca, zbadali strom zo svojej vízie.

Telo sa na mieste skutočne našlo. Vyšetrovatelia teraz budú zisťovať okolnosti chlapcovej smrti. A rodina bude môcť dieťa dôstojne pochovať.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

nbclosangeles.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy