Jasno
14°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Nevinná hra so smartfónom. Sorella (1) kúpila auto
Zdielať na
Zahraničie

Nevinná hra so smartfónom. Sorella (1) kúpila auto

OREGON / Aj keď deti majú mnoho hračiek, väčšinou ich zaujíma presne to, čo im do rúk nepatrí. Ako napríklad smartfóny. Niekedy ich vedia ovládať lepšie, ako ich rodičia. A tak sa môže stať, že sa ani nenazdáte a máte na dvore auto kúpené cez internet bez toho, aby ste o tom vedeli. Stačí, že sa s telefónom hrala vaša 14-mesačná dcéra.

Sorella (1) kúpila auto

14-mesačná Sorella nepatrí k tichým a hanblivým deťom. Práve naopak! Energie má na rozdávanie. Jednou z jej obľúbených hračiek je práve otcov smartfón. "Dcéra mi vraví, že Sorella kúpila auto. Ja, že jasné. A ona vraví vážne, Sorella kúpila auto a my si ho musíme nechať," opisuje Sorellina babka.

Veterán z roku 1962 zrazu patril rodine Stoutovcov z Oregonu. Samozrejme, že 14-mesačné dievčatko nemalo ani poňatia, čo urobilo, keď sa hralo s otcovým telefónom. "Myslím, že si otvorila aplikáciu a len klikala, až sa preklikala ku kúpe auta," hovorí otec Sorelly.

Otec: Som rád, že nekúpila Porsche za 38 000 dolárov

Aj keď Paul so svojou manželkou sú na Sorelline výmysly zvyknutí, tentokrát ich poriadne prekvapila. Toto staré auto za 200 dolárov rozhodne naplánovali vlastniť. "Panika, čo budeme teraz robiť. Nemôžeme si niečo také dovoliť," hovorí otec dievčatka.

Keď sa však spamätali z prvotného šoku, rozhodli sa inak. A nakoniec boli celkom radi, že auto doma majú. Otec rodiny sa ho chystá postupne opravovať. "Som rád, že nekúpila to Porsche za 38 000 dolárov, ktoré som si tiež pozeral," dodáva otec malej Sorelly.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy