Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Šokovaní policajti! Zastavili vodičku s bábätkom zazipsovaným v kabelke
Zdielať na

Šokovaní policajti! Zastavili vodičku s bábätkom zazipsovaným v kabelke

Zdroj: ISIFA/ilustračné

Mala to byť bežná kontrola na cestách. No zmenila sa v niečo otrasné. Policajti ani netušili, že také niečo je možné. Na ceste sa totiž objavilo auto s prasknutým predným sklom. Zastavili vodičku a vypýtali si vodičský preukaz. No zrazu začuli zvnútra auta detský plač. No ani autosedačku, ani dieťa nikde nevideli...

Plač dieťaťa bez dieťaťa

Podľa informácií serveru BVInews.com sa jeden z dopravných policajtov St. Croix, jedného z amerických Panenských ostrovov, na to ženy spýtal. Tá sa obrátila k sedadlu spolujazdca, kde mala položenú čiernu kabelku. Keď ju rozipsovala, policajtom spadla sánka. V kabelke totiž ležalo novorodeniatko.

Bábätko porodila doma

"Myslel som si, že za svoju dlhú kariéru som už videl všeličo. Ale toto ešte nie," komentoval policajný šéf Christopher Howell. Žena sa policajtom priznala, že dieťatko porodila len pred týždňom sama doma a keďže nemá ešte žiadne vyšetrenia, vezie ho k lekárovi.

Policajti okamžite zavolali 911 a dieťa ihneď previezli do nemocnice. Žena sa pravdepodobne trestnému stíhaniu nevyhne. Jej vek ani meno nebolo zverejnené.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy