Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
František (29) zneužíval družkinu dcéru (11)
Zdielať na

František (29) zneužíval družkinu dcéru (11)

V obci neďaleko Vrábel mal 29-ročný muž nútiť k sexuálnym praktikám iba jedenásťročné dievča. Malo ísť o dcéru jeho družky. Nitriansky súd muža vzal do väzby.

29-ročný František, ku ktorému sa prisťahovala jeho priateľka len pred nedávnom, zostal sám doma s jej 11-ročnou dcérou. Údajne sa zamkli v kúpeľni, kde malo prísť k sexuálnemu zneužitiu dievčaťa.

Mama sa vrátila skôr z práce

Podľa našich informácií, matka prišla skôr z práce domov a prekvapila ho. Okamžite zavolala políciu, tá muža zadržala a František sa momentálne nachádza vo väzbe. Bol obvinený zo sexuálneho násilia a sexuálneho zneužitia maloletého dieťaťa.

Školáčku vychovával ako otec

Muž žil s družkou a jej tromi deťmi už zhruba 7 rokov a školáčku prakticky vychovával. Do dediny, odkiaľ František pochádza, sa presťahovali pred necelým mesiacom.

V base môže stráviť 15 rokov

František je momentálne za mrežami. Okresný súd ho zobral do väzby a keďže voči tomuto muž nepodal žiadnu sťažnosť rozhodnutie je právoplatné. Obvinený sa vyslovene vzdal možnosti podať sťažnosť.

Za tento čin hrozí mužovi pobyt vo väzenskej cele na 15 rokov.  Vo väzbe zostáva aj preto, aby dievčatko viac neohrozil.

Sex_zneužívanie_dievčatko_detský domov_macko v ruke a na zemi

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy