Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Mladík (20) zo Záhoria nútil kamarátku (14) k orálnemu sexu!
Zdielať na

Mladík (20) zo Záhoria nútil kamarátku (14) k orálnemu sexu!

Dlhých päť rokov plných strachu a sexuálneho zneužívania od takzvaného kamaráta. To si údajne mala prežiť len 14-ročná žiačka základnej školy v Borskom Mikuláši. Dievča sa však bálo kvôli vyhrážkam a prehovorilo až teraz. Mladučkú Ľubku mal Rudo nútiť k orálnemu sexu...

Dievča zamykal v kôlni

Dnes už 14-ročnú žiačku mal pritom nútiť k sexu práve v kôlni na drevo. Od jej asi 9 rokov. Nevedeli o tom ani rodičia, ani kamaráti. Kamarátstvu s Rudom totiž nikto nevenoval veľkú pozornosť. Hrávali sa totiž spolu od malička. Všetko sa skončilo, keď dievča napokon prehovorilo.

"Malo to trvať štyri, päť rokov, od jej 9-10 rokov. Som prekvapená, že sme na to neprišli. Škoda, že mi to tá dcéra nepovedala. Ona sa bála," hovorí šokovaná matka. "Mňa to šokovalo ako hrom. On je taký, ťažko zvládnuteľný chalanisko od mala. Ja by som čakala všetko od neho, ale toto nie," komentovala aj stará mama dievčaťa.

Mladíka stíhajú na slobode

Dnes už 20-ročný mladík sa mal naposledy zamknúť v kôlni minulý rok. Potom so zneužívaním prestal. Aj preto bude dokazovanie značne závisieť od znaleckých posudkov psychológov a sexuológov. Rudo je stíhaný na slobode a podľa informácií reportérky Pavluvovej ho polícia stíha aj pre iný prípad ublíženia na zdraví. Ak mu dokážu aj zneužívanie Ľubky, môže si posedieť 3 až 10 rokov za mrežami.

Ľubku odviezli rodičia preč k príbuzným a vybavujú jej aj prestup do inej školy. Má strach, že by sa jej mladík pomstil. "Už sa sem ani nevráti," dodáva jej matka.

Amanda De Vito/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy