Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Deviataka zneužili spolužiaci! Nútili ho k orálnemu sexu
Zdielať na

Deviataka zneužili spolužiaci! Nútili ho k orálnemu sexu

Nechutný čin prešetrujú policajti v Krompachoch. Na tunajšej špeciálnej základnej škole totiž mali svojho spolužiaka dvaja chlapci nútiť k nechutným činom. Sexuálne ukájať ich mal vraj v kríkoch cestou zo školy aj na školskom WC. Mladík to napokon nevydržal a obrátil sa na políciu.

Chlapca stiahli do kríkov aj na WC

Všetci traja chlapci sú spolužiaci v deviatej triede na špeciálnej základnej škole. Jeden z nich chodil so žiakom domov. Keď prišli ku kríkom, mal vytiahnuť svoje prirodzenie a chlapca prinútiť, aby ho rukami uspokojoval. Podľa našich informácií to prvýkrát nešlo, tak sa incident zopakoval znovu a v kríkoch mali chlapci stráviť asi hodinu.

Druhý z páchateľov stiahol chlapca na školské WC a tu ho prinútil k orálnemu sexu. Rodičia oboch páchateľov však tvrdia, že takéto zvrhlosti ich deti nespravili. Šokovaní ostali aj riaditeľ aj triedny učiteľ. Podľa nich nejavil chlapec známky sexuálneho zneužívania. "Pre mňa to bola šokujúca správa. Ja som sa ju prvýkrát dozvedel od polície," informoval riaditeľ Jozef Valék.

Na políciu išiel sám

"V tejto veci sme prijali trestné oznámenie. Okolnosti prípadu preverujeme za účelom ustálenia skutku a právnej kvalifikácie, aby bolo možné vo veci rozhodnúť," komentoval košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Mladík si okrem sexuálneho obťažovania zažil aj vyhrážanie. Jeden zo spolužiakov chcel od neho vraj kopačky. Ak by mu ich nedal, dostal by bitku...

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy