Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
VIDEO. Násilník ukradol dieťa (2) z nákupného vozíka!
Zdielať na

VIDEO. Násilník ukradol dieťa (2) z nákupného vozíka!

MIDWEST CITY / Strašná rukojemnícka dráma vypukla priamo v obchodnom centre. Muž totiž vytiahol z nákupného vozíka dva a polročné dievčatko, priložil mu nôž k bruchu a odmietal ho vrátiť matke! Situácia sa stupňovala, napokon skončila dráma smrťou...

Dievčatko chcel podrezať

Celý incident zachytili priemyselné kamery. Na nich vidno, ako si muž nesie so sebou malé dieťa a matka uteká za ním. Potom zastane a čaká s nožom priloženým na bruško dievčatka. Jeden z nakupujúcich však mužovi odrezal únikovú cestu nákupným vozíkom.

Vtedy už na scénu nastúpila polícia, obchod evakuovali a začalo sa vyjednávanie. "Počas toho páchateľa rozptyľovali rozhovorom o jeho rodine, práci a kládli mu otázky, či sa ho dieťa na rukách nebojí... Čakali sme do poslednej sekundy, kým použijeme smrteľnú silu," popisoval vyjednávanie policajná šéf Brandon Clabes.

Neúspešné vyjednávanie

Nič však nepomáhalo a muž chcel podľa polície evidentne dieťaťu ublížiť. Vyjednávač tak nemal inú možnosť len muža zabiť. Našťastie dievčatko vyviazlo bez zranení. Polícia v americkom štáte Oklahoma prípad ďalej vyšetruje.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy