Jasno
14°
Bratislava
Dráma v Košiciach! Lekár (37) pripravený zabíjať väznil syna
Zdielať na

Dráma v Košiciach! Lekár (37) pripravený zabíjať väznil syna

KOŠICE / Za zamknutými dverami sa odohrávala hrozivá dráma. Košičan totiž odmietal do bytu pustiť vlastnú manželku a pri hlave svojho maloletého syna držal zbraň! Hrozil, že ho zabije. A potom aj seba. V pohotovosti boli policajti aj záchranári...

Držal mu pri hlave zbraň

Policajti v nepriestrelných vestách. Na Michalovskej ulici v Košiciach vyjednávali v nedeľu večer s mužom, aby otvoril dvere bytu. Zásah trval asi 20 minút. "Policajti prijali oznámenie o nebezpečnom vyhrážaní," informoval hovorca policajného zboru Alexander Szabó. O život pritom išlo malému chlapcovi aj jeho otcovi.

Pri hlave chlapca totiž 37-ročný otec, inak lekár držal zbraň. Vyhrážal sa, že zabije syna aj seba. V pohotovosti boli všetky policajné hliadky. 37-ročný muž vymkol manželku a vpustiť nechcel nikoho. "Nevedela sa dostať do bytu," hovorí suseda, ktorý opísala, ako žena zúfalo čakala na chodbe.

Podozrieval ženu z nevery

Muž sa napokon vzdal a otvoril dvere, akoby sa nič nestalo. Okamžite putoval na výsluch. "Poverený policajt rozhodne o ďalšom postupe," dodáva Szabó.

Incident rodinu úplne rozdelil. Muž skončil na policajnom oddelení a žena s dieťaťom v neďalekej nemocnici. Podľa najbližších susedov môžu byť za celým konfliktom vážne manželské dôvody. "Asi manžel podozrieva manželku z nevery," povedal sused. Tej sa mala údajne dopustiť so svojím susedom a zároveň hokejistom košického klubu.Muž mal dokonca zbraňou mieriť aj na neho!

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy