Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Falošný spev pasažierky donútil pilotov núdzovo pristáť
Zdielať na

Falošný spev pasažierky donútil pilotov núdzovo pristáť

LOS ANGELES / Naozaj kuriózny dôvod na pristátie mali piloti lietadla spoločnosti American Airlines na trase Los Angeles - New York. Neplánovane museli pristáť v Kansas City kvôli žene, ktorá si hlasno spievala a nechcela s tým prestať.

Falošný spev na palube lietadla

Podľa serveru ABC News sa ostatní pasažieri vyjadrili, že spievala falošne a asi hodinu. Neposlúchla pokyny posádky a ani leteckej ochranky a neprestala spievať. Piloti následne núdzovo pristáli a vyviedli ženu z lietadla.

Jeden z cestujúcich natočil na svoj mobilný telefón moment, keď bola žena vyvádzaná z lietadla. Aj keď bola v putách, stále spievala. Tentokrát hit I Will Always Love You z filmu Osobný strážca. Potom, ako žena opustila leitadlo, vypočúvali ju policajti. Do lietadla sa už však nedostala.

Ochranka ženu vyviedla z lietadla

"Žena rušila let a z lietadla bola vyvedená, pretože neposlúchla posádku. Na palube bola letecká ochranka, ktorá ženu zadržala a vyviedla z lietadla," cituje hovorcu aeroliniek Joea McBrida portál novinky.cz. Lietadlo pokračovalo v lete a do New Yorku prišlo s hodinovým meškaním. 

Všetko o hokejových MS na jednom mieste. Čítajte TU.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy