Jasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
VIDEO. Ženy a parkovanie? Keď ani 30 minút nestačí
Zdielať na

VIDEO. Ženy a parkovanie? Keď ani 30 minút nestačí

BELFAST / Poznáte to. Sedíte si za volantom a zrazu nejaký "pako" do vás zozadu nabúra. Obzriete sa za seba a plesknete si rukou po čele. No jasné, žena!!! Táto vodička z Belfastu však posunula zrejme všetky hranice, keď nezaparkovala ani za 30 minút. Chlapci, ktorí si ju nakrútili, si z jej "počinov" spravili akýsi futbalový zápas. Pozrite sa!

Vodička nevedela "hodnú chvíľu" zaparkovať

A naozaj. Zmätky na cestách sa obyčajne pripisujú nežnejšiemu pokoleniu. Ale štatistici tvrdia: Dámy sa ako vodičky určite správajú inak, no nie vždy sú ich reakcie na škodu.

Čo však predvádzala táto mladučká vodička z Belfastu, sa nedá nazvať inak ako vyše polhodinovým trápením. Vodička svoje auto niekoľkokrát vycúva a zase zacúva na parkovacie miesto. Jednoducho jej to stále akosi stále nevychádza. Prečo asi?

Študenti ženu za volantom nakrúcali

A keď už sa takto trápila hodnú chvíľu, všimli si ju študenti, všetci mužského pohlavia, bývajúci v byte naproti a začali ženu nakrúcať. Popritom sa očividne dobre zabávali, čo dosvedčujú aj ich vtipné komentáre. Miestami to znie ako zo štadióna, kde prizerajúci fanúšikovia komentujú futbalovú hru! "Čo to preboha robí? Toto je najlepší pokus za posledných 20 minút... Ženy za volantom, ženy za volantom!... Ó môj bože, to nie, to nie... Ideš, ideš, idéééš! To je dosť, to je dosť! Narazíš!... Nie, nešpekuluj, nešpekuluj, idéééš!"

Video ešte nie je na internete ani mesiac a už ho videlo viac ako 4 milióny užívateľov. Väčšinu ľudí by pritom pochopiteľne zaujímalo, ako mohla žena - (ne)vodička - vôbec spraviť vodičák. Pripomienka na záver - mladej žene sa napokon podarilo zaparkovať. Dosiahla zrejme osobný rekord - dokázala to za 35 minút...

Máte zaujímavé video? Pošlite ho sem. Ďakujeme!

Milé aj šokujúce. Tu sú najlepšie amatérske kúsky všetkých čias...

Youtube

Súvisiace články

Najčítanejšie správy