Skoro jasno
21°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Nebezpečné parkovanie. Pod autami sa prepadla cesta
Zdielať na

Nebezpečné parkovanie. Pod autami sa prepadla cesta

CHICAGO / Prídete večer domov z práce, zaparkujete svojho tátoša a ráno pred cestou do práce zistíte, že vaše auto sa prepadlo. Presne túto situáciu zažili majitelia troch áut, ktoré sa ocitli v jame.

Vodič sedel v aute, prepadol sa

Jeden z vodičov musel byť hospitalizovaný potom, ako sa pod ním prepadla cesta. Keď prišli na miesto hasiči, dve autá sa už nachádzali v diere, jedno sa prepadlo priamo pred ich očami.

Táto diera je zrejme dôsledkom rozbitého vodovodného potrubia. Thomas LaPorte z miestnych vodární uviedol, že zrejme intenzívny dážď podmyl trubky liatinového vodovodu  v zemi, čo spôsobilo prepadnutie sa vrchnej časti vozovky. Vodovod pochádza z roku 1915.

Povodne a lejaky

Minulý týždeň vyvolali lejaky a povodne zmätok v oblasti Chicaga, kde narušili cestnú, železničnú aj leteckú dopravu či ďalšie služby. Mnoho škôl na predmestí zavreli. Úrady vyhlásili mimoriadny stav.

Zlé počasie začalo sužovať tamojších obyvateľov vo štvrtok a podľa meteorológov mali prudké dažde pokračovať aj v nasledujúcich dňoch. Polícia vyzvala obyvateľov, aby obmedzili cestovanie.

"Naši odborníci z príslušného odboru štátu Illinois sa veľmi obávajú nasledujúcich dní. Výšky hladín niektorých riek v našom štáte sú rekordné a hrozia doposiaľ nevídané povodne," uviedol 19. apríla guvernér Pat Quinn.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

liveleak.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy