Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Opití tatkovia vymenili deti za alkohol. V kočíku...
Zdielať na

Opití tatkovia vymenili deti za alkohol. V kočíku...

VYSOKÉ TATRY / O poriadny rozruch sa v jednom z najnavštevovanejších miest v poľskej časti Tatier postarali dvaja muži, otcovia malých detí. Na vysokohorskú túru si zobrali kočík, v ktorom však miesto detí mali fľašu vodky a fľašu piva. Ledva chodili a o kočík sa opierali. Turisti si mysleli, že deti niekde stratili!

Kde sú malé deti?

Dvaja muži sa podľa našich informácií rozhodli zobrať svoje deti na vysokohorskú túru. Do kočíkov však miesto detí posadili netradičných cestujúcich - vodku a pivo. To však miestni turisti netušili a rovnako ani privolaní policajti, ktorí dostali o dieťa, o ktorom si mysleli, že v kočíku pôvodne bolo, strach.

Na jednom z najnavštevovanejších poľských plies - Morskom oku, preto po kontrole kočíka tatranskými strážcami nastal rozruch. "Tí muži boli veľmi opití. Jedného z nich na nohách držalo len to, že sa opieral o detský kočík," popísal riaditeľ tunajšej stráže Edward Wlazlo. "Snažili sme sa zistiť, kde majú dieťa, aby sme ho našli... Nevedeli sme, čo sa s ním stalo, kde je, či ho muži nezanedbali alebo nestratili."

Močili na chodníku pred ostatnými

Od opilcov sa im napokon podarilo získať telefónne čísla na ich manželky. Tie našťastie potvrdili, že deti sú v poriadku doma a miesto nich vzali muži na túru alkohol. Na oboch tzv. turistov však čakajú tresty. Nie za zanedbanie dieťaťa, ale verejné pohoršenie.

Opilci totiž rovno pred turistami močili na chodníkoch. "Nesmú to robiť priamo na chodníku. Ženy a deti, ktoré tam chodili, boli pohoršené a odvracali hlavy," hovorí Wlazlo. Opilci argumentovali tým, že to na nich "jednoducho prišlo". Obom teraz hrozí trest v prepočte asi 500 eur...

Téme sa venuje reportér Peter Dzurilla. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy