Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Prvá dáma USA sa vie odviazať! Obamová si schuti zatancovala
Zdielať na

Prvá dáma USA sa vie odviazať! Obamová si schuti zatancovala

USA / Obezita už nie je len strašiakom dospelých. Prvá dáma Spojených štátov neváhala predviesť deťom, ako môžu s nadmernými kilami bojovať. Nasadila dynamiku a úsmev a vznikla sympatická tanečná kreácia. Môžete sa pridať...

Pre dobrú vec

Po najnovšom tanečnom hite Harlem Shake je tu ďalší, ešte novší. Záhoráci by ho možno nazvali Obáma rukáma... Michelle Obamová sa totiž poriadne roztancovala. Uvidíme, ako sa jej choreografia uchytí.

Prvá dáma sa s moderátorom populárnej talk show Late Night With Jimmy Fallon na stanici NBC neroztancovala z dlhej chvíle. V piatok večer jej sekundoval moderátor prezlečený za ženu. Odviazanú a sviežu choreografiu predstavili na podporu kampane boja proti obezite amerických detí.

Oscar z Bieleho domu

Michelle Obamová, ktorá v podobnej šou neváhala pred divákmi už aj "klikovať",  zrejme dúfa, že sa jej tanček stane rovnako populárny ako Gangnam style a tak sa deťom s nadváhou bude chudnúť veselšie.

Prvá dáma sa do pozornosti médií dostala aj v noci z nedele na pondelok. Priamo z Bieleho domu totiž vyhlásila výsledky Oscarov v kategórii najlepší film. Stala sa ním snímka ARGO.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy