Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
VIDEO. Opitý Rus jazdil 5 km v rozbitom aute s mŕtvym kamarátom!
Zdielať na

VIDEO. Opitý Rus jazdil 5 km v rozbitom aute s mŕtvym kamarátom!

O Rusku, respektíve kedysi o Sovietskom zväze, sa hovorilo - a dodnes hovorí - ako o krajine neobmedzených možností. Pri pohľade na dopravné nehody, o ktorých občas prídu z ruských končín správy a nakrútené záznamy, si človek chtiac-nechtiac na okrídlené slovné spojenie spomenie...

Policajti reagovali na druhý pokus...

Posledný takýto prípad sa stal pred pár dňami v ruskom meste Jaroslavľ. Tam prešiel opitý šofér po havárii v úplne zdemolovanej toyote ďalších päť kilometrov. Zadná časť auta bola úplne rozbitá a na zadnom sedadle v nej bolo zakliesnené telo mŕtveho spolujazdca! Na jazdiaci vrak upozorňovali obyvatelia mesta políciu, tá však na mol ožratého šoféra zadržala až po ďalšej nehode - uviedol web Russian Times.

Dvaja priatelia z Jaroslavle prišli minulú sobotu po piatkovej pitke v takom biednom stave, že šéf ich poslal domov, aby sa z "opice" vyspali. Podarené duo ale nezvolilo na presun hromadnú dopravu, no sadlo do staršej Toyoty Corolla. 36-ročný podnapitý vodič ale jazdil bezohľadne a rýchlo, pričom ale vozidlo nebol schopný ovládať. Najprv narazil počas prejazdu cez Dobryninský most do mikrobusu, ktorým cestovalo 20 ľudí. Mikrobus dostal zabrať, ale nikto sa v ňom nezranil.

Vypočuli ho a poslali domov!

Zato toyota bola výdatne zdemolovaná, no jej opitý šofér pokračoval v jazde. Zadná časť karosérie bola spolovice odtrhnutá od podvozku. 33-ročný kamarát vodiča, ktorý sedel na zadnom sedadle, zrážku s mikrobusom neprežil. Napriek tomu toyota potom ešte prešla päť kilometrov, kým na križovatke nevrazila do subaru.

Vrak, kde bolo telo jeho mŕtveho kamaráta, šofér opustil a ďalej pokračoval po svojich. Polícia ho zadržala v jednom z dvorov. Po výsluchu ale mohol ísť domov, lebo v Jaroslavli nie je záchytka... Potom ho súd poslal na 15 dní do väzenia a na rok aj pol mu zabavil vodičský preukaz! Pokiaľ sa ale ukáže, že spôsobil smrť spolujazdca na zadnom sedadle, hrozí mu sedem rokov za mrežami.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Jaroslavľ_nehoda_auto_zdemolované

youtube.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy