Jasno
22°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Vodič vyletel z cesty do betónového stĺpa. Auto sa roztrhlo na polovicu
Zdielať na

Vodič vyletel z cesty do betónového stĺpa. Auto sa roztrhlo na polovicu

Dvaja ťažko zranení muži a auto roztrhnuté na polovicu. Tak sa skončila dopravná nehoda, ktorá sa stala v sobotu nadránom v obci Betliar pri Rožňave. Vodič zatiaľ z neznámych príčin vyletel z cesty a narazil do betónového stĺpa. Na mieste zasahovali okrem hasičov a policajtov aj dve sanitky.

Pomáhali obyvatelia obce

Obaja muži utrpeli vážne zranenia a boli okamžite prevezení do nemocnice. 16-ročný spolujazdec po prevoze do nemocnice však zraneniam podľahol. Z vraku auta ich von dostali obyvatelia neďalekých domov. "Jeden bol pod motorom. Tam bol zakrytý úplne. Trebalo ho dvíhať a vytiahnuť von," uviedol svedok. "Po našom príchode sa obe osoby nachádzali mimo vozidla, kde už bola poskytnutá záchrankou prvá pomoc," potvrdil Rastislav Greško, veliteľ zásahu. 

Auto rozdelené na polovicu

Po tom, ako vodič narazil do betónového stĺpa ostalo jeho auto rozdelené na polovicu. Podľa našich informácii zrejme poriadne dupol na plyn. Hlavný ťah v smere na Poprad riadili policajti. Cesta bola uzavretá len počas odťahovania vraku. Pre vážne zranenia policajti alkohol v dychu u vodiča zistiť nevedeli, príčina nehody je preto predmetom policajného vyšetrovania.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy