Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Playmate Mináriková (30) havarovala! Skončila v priekope...
Zdielať na

Playmate Mináriková (30) havarovala! Skončila v priekope...

Modelka, tanečnica, v minulosti gymnastka a sexi playmate Mináriková sa so svojím terénnym autom v stredu poriadne potrápila. Podľa našich informácií sa totiž ponáhľala do školy na štátnice a vysokú rýchlosť tak zrejme nezvládla. Skončila aj s kamarátkami na stromoch v priekope...

Vo vysokej rýchlosti na štátnice

Veľmi rýchlo sa sexi playmate Janka Mináriková, ktorú v slovenskom šoubiznise častujú titulom "najväčšie prsia na Slovensku", snažila aj s kamarátkami dostať na štátnice čo najskôr a vysoká rýchlosť sa jej vypomstila.

Na D1 totiž dostala šmyk, vrazila do vedľajšej Škody, až vletela rovno do stromov v priekope vedľa cesty. Stromy možno uchránili terénne auto pred prevrátením. Paradoxom je, že presne na tom istom kilometri sa iba pár hodín predtým stala vážna dopravná nehoda, pri ktorej sa zranili až piati ľudia.

Zranené kamarátky

V aute Minárikovej sa viezli aj jej kamarátky, dve z nich po nehode utrpeli ľahšie zranenia. Ostatní účastníci nehody, vrátane Minárikovej a vodiča ďalšieho auta, sa, našťastie, nezranili. Hoci sexi playmate zostala poriadne v šoku. Podľa polície však chybu spravila práve ona, pretože sa "dostatočne nevenovala riadeniu".

Pre playmate prišlo napokon ďalšie auto, ktoré ju malo dopraviť až na štátnice.

Mináriková je podľa priateľa v poriadku

My sme sa pokúšali s Janou telefonicky spojiť. Zdvihol nám to pravdepodobne jej priateľ, ktorý tvrdil, že Janka práve niekam odbehla, ale je v poriadku...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy