Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Chaos v nákupnom centre! Dav vydesili bitky tínedžerov...
Zdielať na

Chaos v nákupnom centre! Dav vydesili bitky tínedžerov...

Dav valiaci sa nákupným centrom tentoraz nevyprovokovali k šialenstvu vianočné výpredaje. Ľudí vydesili padajúce stánky, znelo to ako výstrely. Strach a hrôza zasiahli aj mnohých kupujúcich, ktorí radšej rýchlo pozatvárali obchody a vybehli na parkovisko. Do minúty obsadila centrum polícia a začalo sa zatýkanie...

Po "výstreloch" vypukla panika

"Bolo to desivé. Nič horšie som v živote nezažila..." "Znelo to ako výstrely. Vlastne sme nevedeli, či to boli naozaj výstrely, ale znelo to tak." Takto popisovali situáciu v nákupnom centre v Kalifornii zákazníci. K východu sa totiž v okamihu valili desiatky vydesených ľudí. Vypukla panika. Všetko pre údajné výstrely.

Neskôr sa však ukázalo, že paniku vyvolala bitka tínedžerov. Tí sa do seba pustili medzi stánkami s jedlom. Asi dvadsiati mladíci narobili poriadny lomoz. Niektorým zákazníkom zneli padajúce tabule stánkov ako streľba a pustili sa na bezhlavý útek.

Utiekli a znova sa začali biť

Vydesili sa aj zamestnanci nákupného centra. Mnohí zamkli svoje obchody a utekali zadnými východmi na parkovisko. Polícia podľa svedkov obsadila nákupné centrum do jednej minúty. "Chytili možno troch výtržníkov. Ostatní utiekli, bežali okolo stánku s praclíkmi a tam sa začali biť znova," popísala svedkyňa.

Nákupné centrum po zatknutí niekoľkých mladých výtržníkov a po dôslednej obhliadke opäť otvorili. K nákupom sa však už veľa vydesených zákazníkov neodhodlalo a incident išli radšej predýchať domov.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy