Skoro jasno
19°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Nezodpovedná pestúnka. Chlapčeka (†4) uvarila v aute!
Zdielať na

Nezodpovedná pestúnka. Chlapčeka (†4) uvarila v aute!

Aj zo zaparkovaných áut sa v lete stávajú smrteľne nebezpečné prostriedky. Najmä ak v rozhorúčených vozidlách zostanú zatvorené deti alebo zvieratá. Na nepozornosť kruto doplatila aj opatrovateľka. Dieťa, ktoré nechala v aute, zomieralo v krutých bolestiach od vysokých teplôt.

Rodičia 4-ročného chlapčeka z Floridy s dôverou zverovali syna každý deň opatrovateľke. Tá si však zobrala do starostlivosti viac detí, ako mala povolené, aby na nich čo najviac zarobila.

Dieťa schovala pred kontrolou

Pestúnka sa namiesto šiestich starala až o osem detí.  "Keď hrozilo, že príde kontrola, jej dcéra zobrala dve deti preč z domu a jedno nechala v aute," uviedla pestúnkina suseda Ashley Munnsová. Keď si na chlapčeka spomenula, bolo už neskoro. V aute ho našla ležať iná žena, no ani tá mu už nedokázala pomôcť.

Problémová pestúnka

Privolaný lekár skonštatoval už iba smrť. Dcéra opatrovateľky sa po incidente zrútila.  "Celá sa triasla, bola nervózna a plakala mi na ramenách," povedala svedkyňa.

Ukázalo sa, že o túto opatrovateľskú službu sa už polícia v minulosti zaujímala. Vyšetrovanie ukáže či smrť 4-ročného chlapčeka budú považovať za zabitie z nedbanlivosti, alebo za vraždu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy