Zatiahnuté
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Prezidentské voľby v Rusku narušili polonahé Ukrajinky!
Zdielať na

Prezidentské voľby v Rusku narušili polonahé Ukrajinky!

V Rusku už od skorého rána prebiehajú ostro sledované prezidentské voľby. Ich jednoznačným favoritom je Vladimir Putin, ktorý podľa všetkého po štyroch rokoch opäť zasadne do najvyššieho kresla. Voľby pritom narušili ukrajinské demonštrantky, ktoré as s obnaženými prsiami snažili ukradnúť volebnú urnu, kam svoj hlas vhodil Vladimír Putin...

Favoritom Vladimír Putin

Najvážnejším Putinovým vyzývateľom je kandidát Komunistickej strany Ruskej federácie (KPRF) Gennadij Zjuganov, ktorý by mal získať asi 15-percentnú podporu. O tretie miesto sa pobijú dvaja muži - miliardár Michail Prochorov kandidujúci ako nezávislý a nominant nacionalistickej Liberálno-demokratickej strany Ruska (LDPR) Vladimir Žirinovský. Ako posledný pravdepodobne skončí bývalý predseda hornej komory ruského parlamentu Sergej Mironov.

A tak ako sa očakáva, podľa výsledkov štvrtiny volebných miestností zatiaľ voľby vedie s neuveriteľnými 63 percentami hlasov. Zatiaľ sa však týkajú riedko osídleného východu Ruska...

S prsiami do boja o Putinov hlas

Trojica mladých žien si pri vstupe do miestnosti v moskovskom sídle Ruskej akadémie vied najskôr odhalila prsia. "Putin je zlodej!" vykríkli naraz a vrhli sa po urne, do ktorej len chvíľu predtým svoj hlas vhodil aj pravdepodobný staronový ruský prezident.

Ženy si svoje transparenty nepriniesli v rukách, ale mali ich priamo na svojej hrudi. "Kradnem pre Putina," znel nápis na prsiach jednej z nich. "Kremeľské potkany," napísala si fixkou na telo ďalšia demonštrantka. Ženy už vypočúva polícia, zatiaľ ale neinformovala, či voči nim vznesie obvinenie.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy