Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vandalizmus v ťažkých časoch. Žilinským záchranárom posprejovali sanitku
Zdielať na

Vandalizmus v ťažkých časoch. Žilinským záchranárom posprejovali sanitku

ŽILINA / Vo vážnej situácii, ktorá momentálne vládne na Slovensku pre vírus, museli záchranári v Žiline riešiť nepochopiteľný vandalizmus. Na sídlisku Hájik im niekto počas výjazdu posprejoval sanitku

Zachraňujú životy, sú v prvej línii a stali sa terčom nepochopiteľného hyenizmu. Žilinských záchranárov počas zásahu čakalo nemilé prekvapenie.  "Stalo sa to počas výjazdu oni boli o deviatej privolaní k pacientovi, ktorý mal dýchacie ťažkosti, keď ho naložili do sanitky tak si všimli z boku veľký nápis ktorý bol posprejovaný." opisuje záchranár Tomáš Buček.


Nahnevaní záchranári zverejnili fotografie aj na sociálnych sieťach, ľudia konanie neznámeho sprejera odsúdili. Neskrývali smútok. "Boli sme sklamaní a rozhorčení, kvôli tomu, že je teraz mimoriadna situácia a keď si z toho niekto robí srandu potrebuje si niekto dávať takéto vizitky na sanitku je to smutné." Záchranári tak museli urobiť to,  čo by mal po správnosti urobiť páchateľ. Začali čistiť sanitku."Skúšali sme rôzne prostriedky ide to ťažšie zhruba tretinu sa nám podarilo zmazať."

Koronavírus zamestnáva aj príslušníkov armády:

Súvisiace články