Skoro jasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Najedol sa, napil, pozval dve ďalšie ženy a potom bez zaplatenia zmizol
Zdielať na

Najedol sa, napil, pozval dve ďalšie ženy a potom bez zaplatenia zmizol

HANDLOVÁ / Neznámy muž zavítal do reštaurácie v Handlovej. Tváril sa, že je letec a chce zorganizovať oslavu pre svojich kamarátov. Utratiť chcel až 2 000 eur. Tento muž chodí po celom Trenčianskom kraji. Tentoraz ho však nasnímali kamery.

Neznámy podvodník sa objavil v reštaurácii v centre Handlovej. Predstavil sa ako vojenský pilot. Čašníkovi oznámil, že by chcel v ich podniku zorganizovať oslavu pre kamarátov. "Chcel to pre pilotov, ktorí prišli z Afganistanu, sú americká letka," opisuje majiteľ podniku Michal Sekereš. 

Oslavy sa malo zúčastniť 15 ľudí. Neznámy muž mal v pláne za večer utratiť 2 000 eur. Na akciu objednával najdrahšie jedlo a alkohol. V reštaurácii bol štyri a pol hodiny. Vypil niekoľko káv, najedol sa a dokonca na večeru pozval aj dve zákazníčky.

"Správal sa úplne decentne, inteligentne, som si myslel, že to je normálny človek. Dokázal oklamať tým jeho štýlom," uvádza čašník Leo Gerši. 

Keď mal zaplatiť povedal, že si ide do bankomatu vybrať peniaze. Odišiel a už sa nevrátil. Podobným spôsobom sa pokúšal oklamať množstvo majiteľov reštaurácií v celom Trenčianskom kraji. Polícia žiada všetkých o ostražitosť.

Súvisiace články