Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Štyridsaťšesťročný muž bodol kuchynským nožom kamaráta rovesníka
Zdielať na

Štyridsaťšesťročný muž bodol kuchynským nožom kamaráta rovesníka

NITRA / Štyridsaťšesťročný muž bodol kuchynským nožom kamaráta rovesníka. Stalo sa to okolo pol noci v ubytovni v Malom Cetíne. Obaja muži sú z Ukrajiny a útoku mala predchádzať hádka.

K incidentu došlo v areáli firmy, kde podľa miestnych muži žijú ale aj pracujú. Okolo pol noci sa chlapi z Ukrajiny pohádali, jeden z nich chytil do rúk kuchynský nôž s 20 centimetrovou čepeľou a kamaráta ním bodol. Uštedril mu ranu do hrudníka, brucha a lakťa.

Kamaráta, ktorý muža bodol policajti na mieste zadržali. V ubytovni zaisťovali stopy niekoľko hodín. Zraneného Ukrajinca záchranári previezli do nemocnice."Pacient je po operačnom výkone momentálne na umelej pľúcnej ventilácií. Jeho stav je stabilizovaný," informuje hovorkyňa nemocnice Tatiana Timková. 

Útočníka skončil v policajnej cele, kde strávil aj noc, v pondelok ho vyšetrovateľ aj vypočúval. "Momentálne sa vykonávajú úkony a prebiehajú výsluchy svedkov," informuje hovorkyňa nitrianskej polície Božena Bruchterová. V stavebnej firme sa k incidentu vyjadriť odmietli. V dedine povedali, že mužov nepoznajú, vedia iba to, že tam bývajú .

Mužovi, ktorý kamaráta bodol hrozí v prípade dokázania viny hrozí dlhoročný pobyt za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy